15 random faktaa minusta!

1. Mulla tulee usein treenin jälkeen järkättyä himassa itekseni ihan omat bileet, kun unohdun tanssimaan tyhmän näköisesti mun treenibiisien tahdissa ja huomaan about tunnin päästä, että oho, unohtui syödä palkkariateria. Katabolia voi iskeä, mutta ainakin mulla on treenin jälkeen niin kivaa, että pakko päästää vähän endorfiineja ulos! (Ja sanottakoon, että onneksi kukaan ei näitä muuveja ole näkemässä.)

2. Meikäläinen ei jaa ruokiaan. Ikinä. Olen ahne! Ja jos joskus tarjoaisinkin jollekin maistiaisen, tekisin sen vaan ollakseni kohtelias ja oikeasti toivoisin kieltävää vastausta.

3. Mun on hirveän vaikea saada aloitettua lukemaan mitään asiatekstejä/asiakirjoja, mutta kun saan sen tekstin sitten aloitettua, niin ei mua saa sen äärestä kyllä pois hevilläkään…

4. Lautapelit ja kaikki semmoiset rennot yhteiset ajanviettopelit-/leikit saa mut joka kerta ihan törkeen innokkaaksi. En tiedä, mikä siinä on. Kai siitä tulee lapsuusmuistot mieleen tai jotain. Saa vähän aivonystyröille rennompaa työtä, ja onhan se nyt hyvässä seurassa ihan parasta! Miksi niitä tulee pelailtua liian harvoin?!

5. Kun aloitin salilla aikoinaan, käytin mm. Smith-laitteen päädyissä lukkoja (vai mitkä ne nyt on viralliselta nimeltään? t. personal trainer) ja istuen tehtävässä pohjekoneessa en tajunnut, että se vipu pitää vapauttaa sivulle päin, joten tyydyin tekemään sellaista 5 cm liikerataa ja ihmettelin, miksi se tuntuu vähän omituiselta. Juoksumatolla myös kiinnitin paidan helmaan kiinni sen emergency stop-vetohihnan. Apua, miksi kerron näitä?

6. Oon salaa vähän kukkahattutäti ja jos nään vaikka somessa videoita, missä joku 2-vuotias taapero laulaa sensuroimatonta versiota jostain räävittömästä biisistä (no esim. vaikka Cardi B:n renkutus), niin musta se ei ole söpöä/hauskaa, vaan vähän surullista…

7. En ole ikinä kokeillut Tinderiä enkä aiokaan.

8. Jouluruuista en tykkää oikeastaan yhtään niistä pääruuista. Tai siis tottakai niitä syön, mutta en mitenkään hekumoi niitä ruokalajeja ja oon enemmän riisipuuron ja konvehtien ystävä. Joulutortut/piparit on myös ihan järkyttävää kuraa.

Sen sijaan glögiä juon hulluna ja esimerkiksi piparkakkumaustetta tungen joka paikkaan about lokakuusta toukokuuhun.

9. Terveyskeskusten päivystysaulassa istuminen ja terveyskeskuspäivystykseen jonottaminen puhelimessa on ihan törkeän ikävystyttävää ja saa mut menettämään hetkellisesti elämänhaluni. Ensinnäkin, miksi se terveyskeskusten jonotusmusiikki on niin masentavaa ja monotonista? Miksei siellä voi soida vaikka Paranoid?

10. En oo koskaan nähnyt sekuntiakaan Game Of Thronesista. Mikä juttu se hype sen ympärillä on?

Processed with VSCO with f2 preset

11. En tykkää yhtään lämmitellä salitreeniin perinteisesti aerobisella laitteella. Kaikista mieluiten lämmittelen kulkemalla salin päästä päähän leikkien erilaisia eläimiä, eli etenemällä karhukävelyllä, mittarimadoilla, liskokävelyllä jne. Tietysti dynaamisten venyttelyiden lisäksi. Vetreyttää kivasti koko takaketjua, nostaa sykettä, avaa liikeratoja ja ennen kaikkea – se on hauskaa!

12. Kuuntelen aina aamupuuhien yhteydessä joko hyviä podcasteja itsensä kehittämisestä ja mielenhallinnasta tai sitten YouTubesta jotain saman aihepiirin videoita. Ihan parasta!

13. Ennen inhosin vaatekaupoissa kiertelyä (mikä tuolla aiemmassa faktapostauksessa tuleekin ilmi). Nykyään välttelen myös nettishoppailua viimeiseen asti, koska siinä menee aina vähintään puoli päivää. Klikkaat jostain, niin eteen avautuu 50 vaatekappaletta lisää, klikkaat jostain tuotteesta lisätietoja niin unohdat missä kohti olit selailemassa ja tuntuu, että se on sellanen loputon suo etkä siltikään ehdi selaamaan kaikkea mitä on tarjolla. Mieluummin kärvistelen ilman!

14. En osaa pyöräillä ilman, että hyräilisin samalla biisien sanoja (koska en myöskään pyöräile ilman musiikkia korvissa!).

15. Mulla harvemmin on mitään kädenlämpöisiä fiiliksiä mitään kohtaan. Joko innostun/rakastan jotain ihan täysillä, tai sitten mua ei voisi vähempää kiinnostaa jonkun tekeminen. Oon vähän huono huijaamaan ja esittämään olevani innostunut jostain, mistä en vaan saa mitään kiksejä. Muutenkin tuntuu, että oon aina kokenut elämässä kaikki tunteet potenssiin sata.

***

SEURAATHAN JO SOMESSA? 

Facebook

Twitter

Instagram