Paluu ripsettömään elämään

Marraskuun lopussa 2018 päätin ottaa ripsienpidennykset, joita tuntui olevan “kaikilla” vastaantulevilla naisilla. Pitkään harkitsin niiden ottamista ja koin, että jotain piristystä kaipaisi. Myös ajatus helpommasta arjesta houkutteli kovasti. Mahdollisuus nukkua pidempään ja näyttää silti ihmiseltä suht nopeasti heräämisestä? Kyllä kiitos.

Melkein vuoden ehdin rokkaamaan ripsienpidennyksillä, niihinhän tottui hyvin nopeasti. Pari päivää ripsien laitosta tuntui jo, että pidemmät ripset tarttis saada, “eihän nämä näytä edes miltään”. Huh. Niin sitä sokaistui omalle peilikuvalleen.

Arki tosiaan helpottui odotusten mukaisesti, mutta jumalaare, miten raskasta oli ravata kolmen viikon välein makaamassa tyhjänpanttina puolitoista tuntia hoitopöydällä. Ja ehdinhän tuon vajaan vuoden aikana maksaa tuosta lystistä jotain 1300€ luokkaa.

Ensimmäiset pari viikkoa ripsillä jaksoin nukkua nätisti selälläni ilman mitään naaman möyhimistä tyynyä vasten, mutta sit se vaan jäi ja palasin takaisin vanhaan totuttuun kylki- ja maha-asentoon nukkuessa. 😀

Saunaa myös jaksoin kiltisti vältellä, taisin käydä reilusti alle 10 kertaa saunassa koko vuoden aikana. Vaikka eihän sitä varsinaisesti kielletty missään, mutta itse olin niin paranoidi noiden pysyvyyden suhteen, etten halunnut käydä saunassa kuin korkeintaan just ennen seuraavaa huoltoaikaa.

Yksi iso hyöty ripsienpidennyksistä oli se, että säästyin paljon paremmin silmien kutinalta ja punoitukselta noiden kanssa, jos vertaa siihen, miten usein mulla punoittaa/kutisee/kirvelee silmät ilman ripsienpidennyksiä. Jännä juttu, ehkä ne sitten tarjosi kunnon suojan kaikkia ilmansaasteita ja likaa vastaan, ettei mikään päässyt sinne silmän sisälle ärsyttämään. 😀

Loppujen lopuksi alkoi kuitenkin rasittamaan se, että ripset pysyi siistinä ehkä max 1,5 viikkoa ja sen jälkeen alkoi olla sen verran homssuista jälkeä, ettei tuo siihen sijoitettu rahasumma vaan ollut enää sen arvoista.

Team no lashes, here we go.

On ripsettömyydessä hyviä puoliakin, jos nyt äkkiseltään miettii niin;

  • näytän IMO vähän nuoremmalta
  • enemmän mahdollisuuksia leikitellä silmämeikin kanssa, kun silmäluomea on näkyvissä
  • rahaa säästyy ihan hulluna
  • saa nukkua vaikka naama kiinni tyynyssä, jos huvittaa
  • saa asua saunassa, jos haluaa
  • saa ostaa kasvojenhoitotuotteita välittämättä siitä, onko tuote öljy- vai vesipohjainen

On mulla sitäpaitsi ihan oma kikkakolmonen, jolla saada ripsistä tuuheammat ja näyttävämmät ihan kotikonstein. Tää salainen ase on muuten risiiniöljy! Sivelen sitä ripsiin juuresta tyveen asti aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa – vanupuikolla tai ripsiharjalla. Myös alaripsiin. Pari viikkoa kun jaksaa tehdä tuon rutiinin joka ilta, niin alkaa oikeasti näkyä jo tuloksia. Sitä vaan ihmettelee ripsaria levittäessä, mistä näitä ripsiä oikein tulee, kun aiemmin on tuntunut, ettei oikein ole edes mitään mihin sitä ripsaria levittäisi. 😀

Eli risiiniöljy ja ripsiseerumit nyt vaan käyttöön. Hyvä tästä tulee!