Blogi

Julkaistu:

Täydellisyys on aina yhden askeleen päässä

Musta on äärimmäisen surullista, että me kaikki ollaan jo niin tottuneita siloteltuihin ja filtterillisiin kuviin somessa, että satunnaiset reality check -kuvat siellä somevirrassa tuntuu jotenkin todella herätteleviltä ja "rohkeilta". Rohkeilta, miten helvetissä? Se on vaan totuus, eihän totuuden näyttämisessä pitäisi olla mitään rohkeaa. Mutta nykyään se jos joku on rohkeaa.
Lue lisää
Julkaistu:

Kun päässä on vaan raakileita

Mun aivoissa on vähän kuin sellainen playlist, mikä radiokanavilla on hittibiisien osalta. Mun aivoissa se playlist on vaan ajatusten muodossa. Siellä päässä mä niitä pyörittelen eri kantilta joka päivä repeatilla. Edellisen ajatuksen päätyttyä muistaa jo, mikä "biisi" tulikaan seuraavaks.
Lue lisää
Julkaistu:

Musta tulee morsian!

Oltiin tuossa syyslomaviikolla kaveripariskunnan kanssa Vuokatin Katinkullassa ja vietettiin laatuaikaa mökkimajoituksessa viikon päivät. Vaikka säät ei yhtä päivää lukuunottamatta suosineetkaan,...
Lue lisää
Julkaistu:

25 parasta asiaa

Niitä pieniä ja isoja asioita, jotka tulee elämässä otettua itsestäänselvyytenä liian usein - mutta joita oikeasti jäis välittömästi kaipaamaan, jos yksikin niistä jäisi elämästä pois.
Lue lisää
Julkaistu:

Sabotoitko itse omaa onnistumistasi?

Kun ensin sabotoi oman menestymisensä juuri ennen h-hetkeä, eli onnistumista, kukaan ei voi syytellä siitä, ettet ole yrittänyt. Toisaalta jäät katkerana miettimään, miten asiat olisivat menneet, jos olisitkin laittanut peliin 100% effortin kaikesta pelosta viis veisaamatta?
Lue lisää