Blogi

Julkaistu:

Musta tulee morsian!

Oltiin tuossa syyslomaviikolla kaveripariskunnan kanssa Vuokatin Katinkullassa ja vietettiin laatuaikaa mökkimajoituksessa viikon päivät. Vaikka säät ei yhtä päivää lukuunottamatta suosineetkaan,...
Lue lisää
Julkaistu:

25 parasta asiaa

Niitä pieniä ja isoja asioita, jotka tulee elämässä otettua itsestäänselvyytenä liian usein - mutta joita oikeasti jäis välittömästi kaipaamaan, jos yksikin niistä jäisi elämästä pois.
Lue lisää
Julkaistu:

Sabotoitko itse omaa onnistumistasi?

Kun ensin sabotoi oman menestymisensä juuri ennen h-hetkeä, eli onnistumista, kukaan ei voi syytellä siitä, ettet ole yrittänyt. Toisaalta jäät katkerana miettimään, miten asiat olisivat menneet, jos olisitkin laittanut peliin 100% effortin kaikesta pelosta viis veisaamatta?
Lue lisää
Julkaistu:

Luottotuotteet ihonhoidossa

Filorga on tuotesarja, johon tutustuin ihan täysin vahingossa. Olin tehnyt ison tilauksen Lykoon ja sain tilauksen mukana tuotenäytteen tuosta Filorgan Sleep & Lift -yövoiteesta. Siitä riitti ehkä noin viideksi päiväksi tuotetta, ja joka aamu herätessä tuntui, että mulle ois laitettu uusi iho edellisen tilalle. Tuota yövoidetta laittaessa sai pujahtaa sinne sänkyyn ihan kirjaimellisesti kauneusunille, koska aamulla herätessä piti ihan tarkistaa kahdesti, että missä välissä olen muka laittanut jo meikkipohjan naamaan?! No ei, kun se oli vaan sen voiteen ansiota.
Lue lisää