Kun elämässä on vihdoin se oikea

Tiedätkö sen tunteen, kun tajuat, että sulla on elämässäsi vihdoin Se Oikea. Eikä se tule jättämään sua koskaan. On vain susta itsestäsi kiinni, minne päädytte yhteisellä matkallanne. Ei ole rajoja, ellet niitä itse siihen suhteeseen aseta. Yhdessä olette kaikista vahvimmillanne. Näytätte hyvältä yhdessä.

”Siinä täytyy olla rakkautta
siinä täytyy olla unelmii
mannapuuroa ja mansikkaa
juuri oikeenlaista kemiaa”

-Neon2 – Kemiaa

Processed with VSCO with f2 preset

Tiedät, mitä ajattelet aamulla ensimmäisenä kun heräät ja illalla viimeiseksi ennen nukahtamista. Tiedät, että et tarvitse enää muuta elämääsi. Näin on hyvä. Se Oikea hyväksyy sut juuri sellaisena, kuin olet. On läsnä kaikkina mahdollisina hetkinä, kun sitä tarvitset. Siihen voi luottaa, se ei lähde sun viereltä mihinkään. Koskaan. Eikä ole tarvetta enää kuikuilla vieraisiin pöytiin.

Jokainen kohtaamisenne on erilainen ja täynnä yllätyksiä. Yksikään hetki ei ole samanlainen, yksikään hetki ei jätä kylmäksi ja joka kerta saa sydämen tykyttämään. Pelkkä näkeminen saa aina hymyn korviin asti. Se Oikea kannustaa ja motivoi sua olemaan parempi ihminen. Yritteliäämpi ja kunnianhimoisempi.

Välillä Se Oikea aiheuttaa vähän tuskallisiakin hetkiä, mutta et vaan voi pysyä erossa siitä. Se ei petä luottamusta. Yhdessä olette match made in heaven. Pidä lujasti kiinni, elämä on Sen Oikean kanssa yhtä tunteiden ja elämysten vuoristorataa!

”vaikka mä pelkään, joka kerran jälkeen

oon sun kyydissä jälleen

nollast sataan, saat mut kiljumaan

vuoristorataa, tää tekee pahaa

mä haluun maahan, mut en voi lopettaa

me mennään ylös, alas, ylös, alas”

-Evelina – Vuoristorataa

Nimittäin levytanko ja käsipainot…

Niihin voi aina luottaa. 100 kiloa on aina 100 kiloa. Ihmisiä elämässä tulee ja menee, mutta painot ei koskaan valehtele. Ne on aina siellä, valmiina sun taottavaksi.

Levytangot ja käsipainot on mulle parasta terapiaa ikinä. Ne harvinaiset hetket, kun saa olla salilla ihan yksinään tekemässä maastavetosarjoja, ne on yllättävän herkkiä hetkiä (älä yhtään naura siellä!). Siinä hetkessä on vaan sinä ja levytanko. Siinä hetkessä ei muut murheet paina.

Painojen edessä sulla on vain yksi tehtävä. Keskittyä siihen hetkeen ja pyrkiä ylittämään aiempi tasosi joka kerta. Mitään esteitä ei enää ole. Ne on vain sun päässäsi, olleet siellä koko ajan. Päivittäisen terapiasession jälkeen tunnet, kuinka ootkin yhtäkkiä täynnä virtaa, luovuus on huipussaan ja elämä näyttää vähän valoisammalta paikalta. Sen Oikean löytäminen on ollut kaiken sen aiemman tuskan arvoista.

Hey baby, I think I wanna marry you.

P.S. Teksti on kirjoitettu lievissä kuumehouruissa. Kuuden päivän totaalitauko kaikesta treenistä on tehnyt tehtävänsä. Ikävä painojen pariin on lähes sietämätön!

***

SEURAATHAN JO SOMESSA?

Facebook

Twitter

Instagram

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä